a 150m de la Plaza Mayor

Nosaltres

El Retiro de la Adrada és un antic obrador de pa, rehabilitat i transformat a casa rural. Molt cèntric. Destaca el seu ampli pati, la barbacoa i una zona comuna exterior. L´allotjament disposa de tres habitacions i capacitat màxima per a vuit persones.

C/Larga 59-61, 05430 La Adrada ES

+34617391185 happyflis.obc@gmail.com
El Retiro de la Adrada és una casa de turisme rural, situada al poble de La Adrada (Ávila), al casc antic (a escassos 150m de la Plaza Mayor). Per la seva situació cèntrica, està envoltada de restaurants, cafès i terrasses. Ubicació perfecta per gaudir de la vida del poble. Voltants La Adrada és un lloc amb molts llocs amb encant, sent un dels seus punts forts el contacte amb la natura i la Història (castell medieval, la gola de Santa Maria, la presa de La Adrada, el pont romà, el mirador astronòmic, les piscines naturals i els seus molts camins i racons que faran les delícies de qualsevol excursió.

Apartament

El Retiro de La Adrada

6 Adults

Veure tot

Els nostres clients diuen:

La casa està molt bé, tot nou, agradable i molt còmoda. Ens va agradar moltíssim. Al carrer feia un fred espectacular, però a la casa vam estar molt, molt calentets i de gust (Marcos i família – Madrid, España)